2022-03-06 07:48:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Jobban végig kellene gondolnod, kivel milyen kapcsolatban, viszonyban vagy

Napi horoszkóp március 6-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint kellemes meglepetésben részesítenek ma a csillagaid. A nap folyamán nemcsak az elképzeléseid szerint alakul az életed, de még valami különdíjat is kapsz a sorstól. Ma ezt természetesnek veheted. Ami jár, az jár, ne utasítsd vissza!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Mostanában szorongással, és aggodalommal teli időket élsz meg. Pedig az élet az elengedésben, a felszabadultságban nyilvánul meg. Csak akkor élsz, ha kicsit tudsz felhőtlen és felelőtlen lenni. Ha úgy tetszik, könnyelmű. Ma adj egy kis szabadságot magadnak!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai napon a szerelem lesz a középpontban. Érzelmi életed magas hőfokra hághat, és ezt annak is köszönheted, hogy tudtál változtatni a megrögzött szokásaidon. A gyanakvásodon például. Rájössz, hogy a régi csalódás, az már a múlt.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mars és a Vénusz ma együtt folytatják útjukat a Vízöntőben. Pároddal a változások idejét éled. Ez éppúgy történhet jó, mint rossz értelemben. Hogy milyen módon zajlik ez épp nálatok, az sokban múlik a hangulatodon. Kicsit fel kellene fedeznetek egymást újra!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Talán van egy rosszakaród a környezetedben, aki valakit, vagy valamit meg szeretne szerezni tőled. Ha az, hogy figyelmen kívül hagyod, nem vezet sikerre vele szemben, akkor lehet, hogy nyílt harcokba kell bocsátkoznod. Vértezd fel magát!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jobban végig kellene gondolnod, kivel milyen kapcsolatban, viszonyban vagy. Általában bízhatsz a megérzéseidben, és jó emberismerőnek mondhatod magad. Most azonban valaki kifog az éleslátásodon. Vigyázz a hízelgőkkel!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Talán új partnert, vagy csak emberi kapcsolatokat keresel, aminek megkötésére a mai napon bőven lehet alkalmad. Azonban legyél óvatos! Sokféle emberrel találkozhatsz, de nem feltétlenül a legvonzóbb személy jelenti neked a legnagyobb biztonságot/boldogságot.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Állandóan bizonytalankodsz, és ez megnehezíti a társadnak is azt, hogy végre döntést hozzon. Mivel az közös ügyeiket illeti, neked is végre határozott állást kellene foglalnod. Ha nem tudsz, akkor bízd a párodra. De akkor ne panaszkodj!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars és a Vénusz ma együtt folytatják útjukat a Vízöntőben. Ha szingli vagy, akkor ma megismerkedhetsz egy igazi különccel. De most éppen ez fog lehengerelni, ez a függetlenség, ez a kívülállás.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nehezen viseled el, ha megzavarják a nyugalmadat. Ma mégis össze kell szedned minden türelmed, ha bírni akarod a nehézségeket. A családi békét fenyegetné veszély. A te higgadtságodon múlik, hogy lesz-e belőle veszekedés, vagy elsimul.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Mars és a Vénusz ma együtt folytatják útjukat a Vízöntőben. A nagy szenvedélyt ez biztosan elhozza, de vele az ambivalens érzéseket is. Át mered adni magad az érzéseidnek? Vagy félsz a túlzott intimitástól? Ezekre kell választ találnod.


Halak: II. 19. - III. 20.

Sokszor hallgattál már a megérzéseidre, és ezt még sohasem bántad meg. Ma is kaphatsz egy efféle égi sugallatot, miért is ne követnéd. Ha nem a megszokott úton van kedved járni, arra bizony arra jó okod lehet. Hogy mi, majd megtudod, ha úgy teszel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: